< Gå tillbaka till förstasidan


KVALITETS- OCH SÄKERHETSPOLICY

 

Våra produkter

Alla produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa. Märkningen är CE enligt EN71.


Det innebär att samtliga produkter är:

1. Barnsäkra – ögon, nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta. Sömmarna är testade.

2. Eld- och flamsäkra – de kan inte fatta eld, materialet kan inte flamma upp. Inga flamskyddsmedel är tillsatta.

3. Produkterna kan tvättas i maskin 30°. (Med undantag för vissa produkter med batterier. Läs på lappen på produkten eller ring oss om du är osäker.)


Våra tankar

Softtoys jobbar hårt för att leva upp till standarden som vi anser att branschen ska hålla, både när det gäller etik, säkerhet samt miljöpåverkan. Att arbeta i en bransch som riktar sig mot barn är otroligt beroende av ansvar och noggrannhet, något vi är väl medvetna om och tänker på i alla steg.

Vi försöker alltid förbättra oss själva och hänga med i nya tekniker när det gäller produktion av mjukisdjur och leksaker. Vi har en rak kommunikation med vår fabrik och är noga att alla säkerhetsföreskrifter alltid följs.

Kvalitets och Säkerhetspolicy

Vi på Softtoys har en kvalitets- och säkerhetspolicy som lyder:

Grunden till Softtoys är byggd på ansvar och genuinitet. Därför uppfyller alla våra artiklar den högsta möjliga standarden när det kommer till design, material och säkerhetskrav. Vi står för att kunna ge kunden snabb och felfri service, och gör alltid vårt bästa för att skapa en tillfredsställande relation till alla våra kunder.

Säkerhet & Sekretess

Softtoys använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, dvs helt säkra.

Softtoys by Minicars garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall kundservice.